Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας εκτός απο υποχρεωτική απο το κράτος είναι και άκρως αναγκαία για εσάς τους ίδιους. Είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε την ασφάλεια αυτοκινήτου και την ασφαλιστική εταιρεία που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε όμως γιατί θα είμαστε δίπλα σας για να φροντίσουμε ότι θα πάρετε την καλύτερη απόφαση. Με πάνω απο 30 χρόνια πείρα στον χώρο των ασφαλίσεων και με πάνω απο 25 συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, εγγυόμαστε οτι δεν θα μετανιώσετε για την απόφασή σας.

Η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας είναι σε καλά χέρια.

Επιλέξτε την ασφάλεια που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Απλή

Απλή ασφάλιση αυτοκινήτου με τις βασικές και υποχρεωτικές καλύψεις που ορίζει ο νόμος. Η πιο οικονομική λύση με μεγάλο ρίσκο όμως καθώς δεν συμπεριλαμβάνει σημαντικές καλύψεις όπως κλοπή, πυρκαγιά, τρομοκρατικές ενέργειες και άλλα.

Προτεινόμενη

Αυτή είναι η ασφάλιση αυτοκινήτου που προτείνουμε σε όλους τους πελάτες μας καθώς καλύπτει σχεδόν τα πάντα. Οι περσσότεροι είναι ικανοποιημένοι με αυτή την επιλογή καθώς δεν είναι πολύ ακριβή και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Ωστόσο έχει ένα μικρό ρίσκο γιατί δεν περιλαμβάνει ίδιες ζημιές.

Πλήρης

Η συγκεκριμένη ασφάλιση είναι για τους πιο απαιτητικούς οι οποίοι θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να αναλάβει τα πάντα η ασφαλιστική εταιρία ακόμα και στην περίπτωση που ευθύνονται οι ίδιοι. Ότι και να πάθει το αυτοκίνητό σας, όποιος και αν ευθύνεται, είστε 100% καλυμμένοι!